fallback

Станислав Генчев: Ако играем както срещу "Арда", ще победим "Ботев" без проблем

"Няма причина да не бъдем приети добре в Пловдив", коментира треньорът на "Левски"

04.10.2024 | 19:20 Автор: Толя Стоянова

Старши треньорът на "Левски" - Станислав Генчев е убеден в успеха срещу "Ботев" (Пловдив) в утрешното дерби от 11-ия кръг.

"Ако играем както срещу "Арда", мисля, че ще победим и то без проблеми. Създадохме достатъчно ситуации за гол, трябва да изчистим грешките в защита - те бяха малко, но едната се оказа фатална. Единствено "Лима" няма да попадне в групата, само с три тренировки няма как да го използваме в утрешния мач, още не е в оптималната си форма. Като станах треньор на "Ботев", бях приет изключително добре, феновете ме подкрепяха във всеки момент, казвах каквото мисля", каза той.

"Няма причина да не бъдем приети добре в Пловдив, но аз мисля само как да зарадваме нашите фенове с победа. Със сигурност много идеи не успях да осъществя в "Ботев", но нека не ровим в стари рани, не се знае утре какво ще излезе по вестниците. Със сигурност обстановката предразполага футболистите да дадат най-доброто от себе си, темпото да е по-добро, очаквам утре темпото да е над средното за нивото в България, това е плюс за нас. Нищо не ми липсва в момента, всичко, което съм поискал от ръководството - условия, селекция, лагери, го имам", заяви Генчев.

Снимка: Lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback