"Милан" тресна 3 гола на "Лече" за 4 минути

Това е трета поредна победа на росонерите

28.09.2024 | 07:38 Редактор:
Алваро Мората, Тео Ернандес и Кристиян Пулишич осигуриха успеха.
Алваро Мората, Тео Ернандес и Кристиян Пулишич осигуриха успеха.

След победата с 4:0 над Венеция преди 2 седмици, при която "Милан" вкара всичките голове до 29-ата минута, сега росонерите отново се развихриха за няколко минути. Хората на Фонсека вкараха 3 гола в рамките на 4 минути в края на първото полувреме и спечелиха 3:0 срещу "Лече" у дома. 

Това е трета поредна победа на "Милан" в първенството на Серия А и отбора вече има 11 точки, за да се изравни на върха в класирането с "Торино", преди останалите мачове от 6-и кръг.

Между 39-ата и 43-ата минута Алваро Мората, Тео Ернандес и Кристиян Пулишич се разписаха във вратата на Владемиро Фалконе и осигуриха успеха на росонерите.

Треньорът Фонсека не направи смени в състава, който победи с 2:1 "Интер" в неделя. Въпреки че имаше съмнения относно състоянието на Алваро Мората испанеца бе титуляр и то с нова прическа – късо остриган. За "Лече" липсваше наказания Жилбер и затова Патрик Доргу бе преместен като десен бек. Бившият играч на "Милан" Анте Ребич водеше атаката заедно с Кръстович.

"Лече" нямаше загуба в последните 3 кръга и започна агресивно. Удари на Доргу и Кръстович показаха, че гостите не са се предали. Милан не играеше много активно. Докато не наближи края на първото полувреме.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС