Треньорът на "Берое" с претенции срещу дузпата за ЦСКА

Александър Томаш заяви, че победата е дала самочувствие на "червените"

21.09.2024 | 20:56 Редактор:

Хосе Луис Ачиари остана разочарован от загубата на футболистите си от "Берое" с 0:1 от ЦСКА. Той изрази претенции към дузпата, с която "червените" спечелиха мача.

"Нямаме досега добър опит с ВАР, съдията е на 4 метра от ситуацията (за дузпа). Вижда я, обаче му се обаждат от ВАР, за да я преразгледа. Отборът се представи на ниво. Но това е, че не успяваме да стигнем до една или три точки. Гледаме да играем мач за мач, изправихме срещу добри отбори като "Локомотив" (Пловдив), ЦСКА, "Лудогорец", но до момента нямаме тази ефективност към вратата, за да реализираме гол. Имахме положения, не трябва да разчитаме само на 1-2 играчи, това трябва да го подобрим за повече голове", коментира Ачиари.

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш заяви, че "червените" са спечелили благодарение на феновете си.

"Казах го преди мача, че ни чака труден мач срещу съперник, който видяхте как игра. Много важна победа за нас от гледна точка на самочувствие. За нас са важни резултатът и точките", заяви Сашо Томаш.

Той поздрави футболистите си и подчерта, че те излизат винаги за победа като направи препратка към предстоящото гостуване на "Черно море".

Четете повече в gol.bg.

Снимка: Lap.bg