Тенис шампионите Григор Димитров и Новак Джокович избраха Хилтън София

Топ тенисистите подариха невиждано спортно шоу на българските фенове с благотворителния мач „Postbank Visa Tennis Gala“, на който Хилтън София бе официален партньор

18.09.2024 | 12:45 Редактор:
Петзвездният хотел бе официален хотелски партньор на тенис събитието на годината у нас.
Петзвездният хотел бе официален хотелски партньор на тенис събитието на годината у нас.

Григор Димитров и Новак Джокович се събраха в София за невиждано тенис шоу. Над 10 хиляди зрители в "Арена София“ и милиони пред малките екрани станаха свидетели вчера на невероятната игра от световна класа между първите ракети на България и Сърбия. За престоя и подготовката си преди благотворителния мач "Postbank Visa Tennis Gala“ двете тенис звезди избраха емблематичния Хилтън София. Петзвездният хотел бе официален хотелски партньор на тенис събитието на годината у нас. Освен, че се погрижи за комфорта и настаняването на Григор Димитров и Новак Джокович, Хилтън София бе домакин на официалната пресконференция преди мегашоуто, което двамата подариха на българската публика.

Известен с първокласното си и безупречно обслужване, за Хилтън София бе привилегия да бъде официален партньор на грандиозното събитие и благотворителната му кауза – да събере средства, които чрез фондация „Григор Димитров“ ще бъдат дарени за развитието на млади спортни таланти.

„Много се радваме, че сме част от спортното събитие на годината в България. За нас тенисът и Хилтън споделят много общи ценности, защото и двете целят да подарят на хората емоции и преживявания, които не могат да се купят с пари. Благодарим на тенис ракета №1 на България Григор Димитров и носителят на рекорден брой титли от Големия шлем – Новак Джокович, че се довериха именно на нас за престоя си в София“, каза Бони Манси, генерален мениджър на Хилтън София.

Луксозният Хилтън, разположен в сърцето на София, днес е синоним на гостоприемство от най-високо ниво, което го превърна в логичния избор за настаняване на ВИП гостите на престижното тенис събитие. Наскоро хотелът премина през цялостна реновация и днес впечатлява с модерен интериорен дизайн, вдъхновен от парковите площи наоколо, несравнимо обслужване и уникална гледка към града. Новият панорамен 10-и етаж се откроява с 11 премиум стаи, от които четири първокласни апартамента и един президентски апартамент, проектирани, за да задоволят нуждите и на най-взискателните гости. Част от мащабната трансформация на хотел Хилтън София, луксозните стаи съчетават елегантност и комфорт и предлагат панорамен поглед към града през големите френски прозорци от пода до тавана, като по този начин хотелът отговаря на най-високите стандарти за първокласно изживяване.

За хотел Хилтън София

Хотел Хилтън София е емблематичен хотел, разположен в сърцето на българската столица. Предлагащ комфортна и приветлива атмосфера, хотелът е известен със своето приятелско обслужване, множество удобства и централно местоположение. Независимо дали посещавате хотела по работа или за почивка, Хилтън София осигурява спокоен и приятен престой, с лесен достъп до близките забележителности, бизнес центрове и транспортни връзки. Със своите уютни помещения за настаняване и разнообразни възможности за хранене хотел Хилтън София е идеалният избор за пътници, които търсят комфортен и удобен престой в града.