"Ювентус" отнесе ПСВ с 3:1 в исторически първи мач от новата Шампионска лига

"Астън Вила" разби "Йънг Бойс" с 3:0 като гост

17.09.2024 | 21:51 Редактор:
Грандиозно завръщате на ''старата госпожа'' в Шампионска лига.
Грандиозно завръщате на ''старата госпожа'' в Шампионска лига.

"Ювентус" с впечатляващо завръщане в Шампионска лига след убедителна победа като домакин с 3:1 над нидерландския шампион ПСВ в първия си мач от тазгодишното издание на турнира. По този начин "старата госпожа" се завърна впечатляващо след като миналия сезон не участва в турнира на богатите.

В 20-та минута дебютиращият в Шампионска лига Кенан Йълдъз проби отляво и влезе в наказателното поле, последва силен и много точен удар в горния ляв ъгъл, който не остави шанс на Дромел за 1:0. 

В 27-та минута все пак домакините взеха два гола преднина, когато подаване в наказателното поле не бе овладяно добре от Влахович, топката достигна до непокрития МакКени, който отблизо нямаше проблем да преодолее Дромел за втори път. Седем минути след подновяването на играта италианският отбор взе комфортен аванс, когато Гонзалес бе изведен по диагонала очи в очи с Дромел и с техничен удар направи резултата 3:0.  В добавеното време на мача Сейбари вкара почетен гол за гоститите след асистенция на Бакайоко, пише gol.bg

"Астън Вила" пък разби "Йънг Бойс" с 3:0 като гост. Две попадения на гостите бяха отменени, иначе разгромът щеше да е още по-голям.

Снимка: БГНЕС