Александър Томаш: ЦСКА е институция - или се приобщаваш, или оставаш на пристанището

"Доволен съм от трите точки, но аз съм доста критичен човек", каза треньорът на "червените"

16.09.2024 | 22:40 Редактор:
Той изрази задоволство от публиката.
Той изрази задоволство от публиката.

Доволен съм от две неща - резултата и заряда, който ни даде тази публика. Това беше най-малкото, което можехме да покажем пред тази публика. Това казах и на футболистите. Това каза старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш след победата над "Локомотив" (София).

"Доволен съм от трите точки, но аз съм доста критичен човек, това е ЦСКА. Много по-рано трябваше да затворим мача. Много по-добре трябваше да играе. Още сме далеч от това, което аз и моят екип имам в главата, така че предстои много, много работа", каза още Томаш.

"Не гледаме назад. Не се интересуваме какво е било назад. Гледаме оттук нататък. За нас шампионатът започва сега. Имаме добри футболисти, с добри индивидуални качества, трябва да направим добър отбор. Далеч сме още от това да бъдем добър отбор, но ще работим и ще бъдем отдадени. Няма да спрем пред нищо. Всеки трябва да подчинява себе си в името на колектива, в името на семейството ЦСКА и в името на тези фенове, защото те го заслужават", коментира още той, цитиран от БТА.

"Приобщаването на новите е процес. За това нещо трябва време, но ние нямаме време, така че проблемът е техен, а не мой. Или го правят по най-бързия начин, или остават на пристанището. ЦСКА е институция и не може да си позволяваш, когато играеш с "Локомотив", да ни създават ситуации. Без да подценявам "Локомотив", подчерта наставникът на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg.