Александър Менкович с трудна победа над Лоик Нджея на SENSHI 23

Карим Мабрук се справи с Масиниса Хамаили

07.09.2024 | 23:20 Редактор:
Александър Менкович с трудна победа над Лоик Нджея на SENSHI 23
Александър Менкович с трудна победа над Лоик Нджея на SENSHI 23

Абделила Азузи се постара да спази обещанието си за нокаут, но Фабрис Гнедре се оказа по-корав, отколкото е очаквал, защото се изправи след всеки един от трите нокдауна, който инкасира.

Мароканецът бе видимо в страхотна форма и по време на подготовката за SENSHI 23, така че мощните му комбинации бяха съвсем очаквани от феновете на кикбокса.

Един от арбитрите дори присъди 30:24, за да подчертае разликата в класите между двамата и трябва да признаем, че си бе напълно справедливо.

Сърбинът Александър Менкович записа успех над Лоик Нджея в един от спряганите за най-интригуващи мачове преди началото на SENSHI 23.

28-годишният сърбин бе по-прецизен в изпълненията си и макар привидно мачът да вървеше равностойно, той трупаше точки в съдийските карти и накрая се поздрави с успеха.

Въпреки всичко Нджея продължава да е един от най-атрактивните бойци на SENSHI и няма да е изненада, ако потърси реванш срещу Менкович в обозримото бъдеще.

Карим Мабрук постигна трудна, но сладка победа над Масиниса Хамаили в сблъсък, който изобилстваше от лоукикове.

Австриецът вкара повече комбинации и дори на няколко пъти разклати алжиреца, но той остана на крака, пише boec.bg.

Мабрук за пореден път доказа, че външният вид не е фактор в бойните изкуства, тъй като уменията са това, което има значение на ринга.