fallback

Bulgaria ON AIR ще излъчи SENSHI 23 на живо от ринга тази събота от 18:30 часа

Политематичната телевизия ще представи всички нокаути и бойни хватки до най-малкия детайл

06.09.2024 | 10:00

Международната бойна галавечер SENSHI 23 предстои тази събота на плажната арена срещу р-т „Море“ в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, гр. Варна и ще предложи ожесточени сблъсъци и много изненади от ринга. Bulgaria ON AIR ще излъчи бойното шоу на живо за всички фенове на бойните изкуства, които не са успели да стигнат до плажа. Запазете своето място пред малкия екран точно в 18:30 часа и очаквайте представянето на 24 бойни звезди от 17 държави. 13 от тях ще направят своя дебют като нови таланти в професионалната верига SENSHI.

Политематичната телевизия е медиен партньор на SENSHI и като такъв е с ексклузивен достъп на милиметри от ринга. Екипът на Bulgaria ON AIR ще представи всички нокаути и бойни хватки до най-малкия детайл, а по време на 12-те двубоя спортен коментатор ще обяснява как протичат мачовете за зрителите.

На ринга на бойния спектакъл във Варна ще излязат и трима български шампиони – Атанас Божилов, Кристиян Дойчев и Делян Георгиев. Цялата бойна карта на международната гала може да видите – ТУК.

Не пропускайте SENSHI 23 – тази събота от 18:30 часа по Bulgaria ON AIR.

23-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI 23 са Boec.BG и Boec.COM, Bulgaria ON AIR, MAX Sport, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, Dir.bg, YouTube каналът КОД Спорт, Kwunion.com, Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

fallback
Още от Спорт
fallback