ЦСКА ще домакинства на "Берое" в Стара Загора

Заради затваряне на националния стадион за концерти се стигна до промяна в терените на мачовете

04.09.2024 | 14:22 Редактор:
"Берое" ще "домакинства" на "Васил Левски" на армейците.

ЦСКА посреща като домакин "Берое" в Стара Загора. Ръководствата на двата клуба вече са се договорили за това. През пролетта пък "Берое" ще "домакинства" на "Васил Левски" на армейците.

До този вариант се стигна заради затварянето на националния стадион за два концерта и последващ ремонт, както и отказа на "Славия" и "Локомотив" (София) да предоставят стадионите си на червените за този двубой. Сблъсъкът под Аязмото ще се играе на 21 септември, събота, от 17:30 часа. Това реши Спортно-техническата комисия към БФС, която вчера обяви програмата за следващите 4 кръга. Както е известно, 12-ият и 8-ият бяха разменени, за да може вечното дерби Левски – ЦСКА да се играе с публика на затворения в момента национален стадион, пише , пише "Тема Спорт".

Червените привърженици ще имат право най-накрая да се завърнат на трибуните след изтърпяно наказание в първия кръг след паузата. Това ще се случи на първия учебен ден, който тази година ще бъде на 16 септември, понеделник. Тогава армейците гостуват на "Локомотив" София от 19:45 часа.

"Левски" пък ще играе срещу ЦСКА 1948 в Бистрица ден по-рано.

Снимка: Bulgaria ON AIR