fallback

"Астън Вила" победи завърналия се в елита "Лестър" в английското първенство

"Евертън" загуби драматично с 2:3 срещу "Борнемут"

31.08.2024 | 19:44 Автор: Вяра Димова

С 2:1 като гост "Астън Вила" победи завърналия се в елита "Лестър" в мач от третия кръг от английското първенство. В 22-ата минута шут на Оливър Уоткинс беше спасен от вратаря Мадс Хермансен, а шест минути след това гостите от Бирмингам поведоха в резултата чрез Амаду Онана след асистенция на Уоткинс.

В 63-ата Джон Дюран реализира втория гол във вратата на довакините, които достигнаха до почетен гол чрез Факундо Буонаноте малко повече от четвърт час преди изтичане на редовното време.  

"Астън Вила" постигна втора поредна победа с 2:1 в гостуване през настоящата кампания, а между тези два успеха "лъвовете" допуснаха поражение срещу "Арсенал", предаде БТА.

В друга среща от кръга "Евертън" загуби драматично с 2:3 срещу "Борнемут". Обратът в полза на "черешките" дойде в последните минути от двубоя. Гол на Антоан Семеньо в 87-ата минута направи резултата 2:1 в полза на "карамелите", но във втората и в шестата минута на допълнителното време Люис Кук и Луис Синистера също се разписаха, правейки драматичния обрат.

Снимка: архив, БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback