fallback

Александър Томаш готви уволнения в ЦСКА: Трябват ни футболисти с характер

ЦСКА трябва да бъде смел, да атакува, заяви треньорът

31.08.2024 | 12:58 Автор: Елеонора Танева

Разочарования за Александър Томаш след загубата на старта му като треньор на ЦСКА.

"Това не е ЦСКА. Футболистите по най-бързия начин трябва да разберат какво е ЦСКА. Ако не са го разбрали, нямат място тук. Има неща, в които човек трябва да вярва, а аз вярвам. По най-бързия начин трябва да излезем от тази ситуация. В ЦСКА трябват резултати. Можехме да вкараме един гол, но не това е футболът. ЦСКА трябва да бъде смел, да атакува", заяви наставникът.

Той каза, че ще има нови футболисти, но ще има и освободени. Също така потвърди, че цялата спортно-техническа власт в клуба е в неговите ръце, както и на изпълнителния директор Филип Филипов. Томаш иска отбор от футболисти с характери.

"Трябват ни играчи, които да вярват. ЦСКА има само една цел и тя е да бъде първи. С това разполагам в момента, ръководството прави всичко, за да привлечем нови. ЦСКА трябва да промени някои неща в пространството, излизат страшно много информации, ще стопираме някои неща. Трябват футболисти, селекция задължително ще се прави. Естествено, че трябва да има и освободени", каза още новият треньор на "армейците", каза още треньорът на армейците.

Четете повече в gol.bg

Снимка: lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback