fallback

Боксовата круша ЦСКА падна и с Александър Томаш начело на отбора

"Армейците" загубиха в София с 0:1 от "Ботев" (Пд) и остават с 3 точки след 6 кръга

31.08.2024 | 07:51 Автор: Елеонора Танева

Александър Томаш стартира със загуба начело на ЦСКА. "Червените" допуснаха ново поражение, този път от "Ботев" (Пловдив) с 0:1. Победният гол за пловдивчани отбеляза Укаки, който се възползва от груба грешка на Християн Петров.  Двубоят, игран на стадион "Локомотив", бе изгледан единствено от 200 фена на "Ботев", докато ЦСКА продължава да изтърпява наказанието си за мачове без публика.

Oще във втората минута гостите застрашиха вратата на Бусато, когато Укаки нахлу в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но бразилския вратар парира удара. Символичните домакини отвърнаха подобаващо и в десетата минута след разбъркване в наказателното поле Коялипу се обърна и стреля мощно, разтърсвайки напречната греда на "Ботев".

Малко след подновяването на играта ЦСКА можеше да поведе, когато грешка на Там позволи на Коялипу да се измъкне и да стреля отблизо, но отново не сполучи със завършека. Всички тези пропуски бяха наказани, когато Християн Петров сбърка фатално и подари топката на Укаки, който напредна и хладнокръвно преодоля Бусато за 0:1.

Четете повече в gol.bg

Снимка: lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback