ЦСКА 1948 разби "Ботев" във Враца

Сердюк вкара два гола при победата с 3:0

30.08.2024 | 21:44 Редактор: Деси Николова
Попадение на Карагарен за 4:0 бе отменено.
Попадение на Карагарен за 4:0 бе отменено.

ЦСКА 1948 победи "Ботев" (Враца) с 3:0 в двубой от седмия кръг на efbet Лига. На два пъти се разписа Евгений Сердюк, едно попадение добави Бирсент Карагарен. Двата отбора имаха множество голови положения, но "червените" бяха по-добри в завършващата фаза. Попадение на Карагарен за 4:0 бе отменено дълбоко в добавеното време. ЦСКА 1948 бе по-класен от съперника и заслужено се поздрави с успеха.

След тази победа ЦСКА 1948 е вече 9-и с актив от 9 точки, докато "Ботев" (Враца) остава 12-и с 6 пункта на сметката си.

В 9-а минута Меси Биатумусока допусна ужасяваща грешка, като без да бъде притиснат върна топката с глава назад към своя вратар, но Бирсент Карагарен дебнеше и успя бързо да се възползва, за да изпревари Федерико Бариос и да открие резултата - 1:0 за ЦСКА 1948.

В добавеното време на първото полувреме дълга топка бе изпратена в предни позиции от играч на ЦСКА 1948, а Радослав Кирилов с лекота надбяга противниковия състезател, след което пусна перфектен пас към Евгений Сердюк, който на празната врата успя да удвои резултата - 2:0.

В 68-а минута Бирсент Карагарен намери по великолепен начин Евгений Сердюк, който се обърна страхотно и успя да отправи феноменален удар от въздуха, като не остави шанс на Бариос да реагира - 3:0 за ЦСКА 1948, пише БГНЕС.

В третата минута на добавеното време ЦСКА 1948 организира бърза контраатака, при която се получиха добри подавания, а Марио Илиевски не показа никакъв егоизъм, намирайки Бирсент Карагарен на чиста позиция, като последният не сбърка със завършващия удар - 4:0 за ЦСКА 1948. Попадението обаче бе разгледано и отменено поради нарушение на Емил Ценов срещу Иван Василев. 

Снимка: Lap.bg