Станислав Генчев: ЦСКА е облагодетелстван от промяната за мача с "Левски"

Съмнявам се, че "Спартак" ще изглежда по различен начин, смята треньорът

30.08.2024 | 17:12 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на "Левски" Станислав Генчев заяви, че промяната на датата и стадиона за Вечното дерби облагодетелства ЦСКА.

"Имаме три гостувания в следващите ни мачове, но това не ни притеснява. Новият треньор на ЦСКА ще има грубо 7 седмици да работи и да ги вкара в правилния коловоз. Не знам как размениха точно 8-ия и 12-ия кръг. Ще излезем победители от този мач. ЦСКА е печелившият отбор от ситуацията. Мачът трябваше да се играе по програма или още в началото да се вземат мерки, като се знае, че ще има концерт. Ние и "Ботев" не сме облагодетелствани", коментира наставникът на "сините".

"Когато футболистите не дават всичко от себе си, рано или късно ще дойде момент, в който няма да сме победители. Всеки, който тренира и се бори за шанса си, ще получи място като титуляр", каза още Генчев.

Той коментира и утрешното гостуване на "сините" на "Спартак" във Варна.

"Съмнявам се, че "Спартак" ще изглежда по различен начин. Отборът направи добри резултати. Който и да дойде, не може да се направят кой знае какви промени за два дни. Ще се придържат към същите футболисти, към същата схема на игра. За втори път през сезона ни се налага да играе срещу отбор, който е сменил треньора си", каза Генчев.

"Предполагам, че атмосферата ще е много добра, стадионът ще е пълен. "Спартак" имат добър отбор и ние отиваме да играем добре и за победа. Надявам се да не говорим за съдията след мача", отбеляза треньорът на "Левски" .

Снимка: Lap.bg