fallback

Балканска доминация вдига адреналина на SENSHI 23

На 7 септември 2024 г. от 18:30 ч. на плажа до ресторант "Море" във Варна

29.08.2024 | 10:59 Автор: Деси Николова

Страстите ще се нажежат до краен предел на 7 септември 2024 г. от 18:30 ч. на плажа до ресторант „Море“ във Варна, където нетърпеливите зрители ще се насладят на изявите на международни бойни звезди. Сред професионалните атлети в бойната карта на SENSHI 23 се открояват имената на един гръцки, трима румънски и двама сръбски участници, които допринасят за балканска доминация сред бойците в спортното събитие.

Всички почитатели на бойните спортове може да си осигурят най-добрата гледка към плажната арена с билети за бойното шоу от мрежата на Eventim.bg.

Валентинос Кириакидис от Гърция ще излезе за първи път на бойната галавечер SENSHI 23 в дебютната си битка срещу българския боец Кристиян Дойчев. Кириакидис е двукратен гръцки шампион през 2018 и 2020 г.

Мариус Мунтеану от Румъния също е ново име в бойната верига, от когото ще очакваме изненади. Той има няколко значими титли в своята кариера досега – шампион е на турнира Colosseum, победител на Kombat London, шампион на Fight Zine и победител на Cezar Fighting Championship.

Мариан Лапушнеану от Румъния отново ще покаже на зрителите какво се крие под кротката му външност. Победителят в турнирите Colosseum през 2020, 2021, 2022 и 2023 г. e шампион по кикбокс на Румъния и носител на титлата в DFS през 2023 г.

Кристиан Ристеа от Румъния ще демонстрира на арената силата си подготовка и експлозивния  си характер. Той е миналогодишния шампион на турнира Fight Arena 2023, интерконтинентален шампион на WKU през 2022 г., както и победител във веригата SUPERKOMBAT New Heroes през 2012 г.

Александър Менкович от Сърбия ще качи за втори път на ринга в категория до 85 кг срещу швейцарец. Той може да се похвали със завидни постижения в бойните среди – носител е 1-во място на световна купа по кикбокс на WAKO 2024 г., а на световно първенството на WAKO през 2023 година заема 2-ро място. Преди това той печели европейското първенство на WAKO от 2022 г., както и още четири титли през годините.

Сръбският боец Раде Опачич е властелин в свръхтежката категория, с когото се трябва да се съобразяват всички опоненти. Той ще се изправи срещу Ристеа в десетия двубой на вечерта. Победител е в квалификационния турнир в тежка категория за 4 мъже ENFUSION 2019, европейски младежки шампион на WAKO за 2015 г. и горд носител на титлата в Световната купа на WAKO за 2015 г.

Честта на родната бойна школа ще защитават в ринга трима български шампиони – Атанас Божилов, Кристиян Дойчев и Делян Георгиев. Божилов ще се бори за 20-а победа на арената на SENSHI 23, Дойчев ще покаже своя опит и класа в двубоя си с гръцкия боец, а непобеденият досега в ринга Георгиев ще разгърне още своята бойна мощ. Предстои незабравима бойна галавечер, която ще разтърси Варна!

23-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI 23 са Boec.BG и Boec.COM, Bulgaria ON AIR, MAX Sport, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, Dir.bg, YouTube каналът КОД Спорт, Kwunion.com, Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

fallback
Още от Спорт
fallback