fallback

Владо Манчев вместо Александър Томаш начело на ЦСКА срещу "Ботев" (Пд)

Филип Филипов получава последен шанс да запази директорския си пост

28.08.2024 | 09:06 Автор: Тодор Петров

Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Владимир Манчев най-вероятно ще води първия тим в домакинството срещу "Ботев" (Пловдив). Мачът е в петък от 21:30 часа на стадиона в квартал "Надежда" заради концертите на "Васил Левски".

"Армейците" трудно биха могли да уредят Александър Томаш документално за двубоя в петък, но той при всички положения ще бъде поне на трибуните. Именно Манчев провежда последните тренировки на "червените" след раздялата с Томислав Стипич.

Със сигурност Манчев и Томаш ще обсъдят заедно тактиката и състава на червените за срещата с канарчетата. Двамата вече няколко пъти са се чули по телефона, пише "Тема Спорт". Манчев има вече стаж като помощник-треньор на "Армията" при Христо Янев. Той е бил съотборник с Александър Томаш при "червените", като двамата са в приятелски отношения от 25 години.

В същото време Филип Филипов получава последен шанс да запази високия си пост в ЦСКА. Той е изпълнителен директор на клуба, но позициите му силно се разклатиха в последните седмици и голяма част от феновете се настроиха срещу него и искат незабавното му отстраняване. Подобни са нагласите и към Стоян Орманджиев.

Фичо отговаря за спортно-техническата част в ръководството и е пряко ангажиран със селекцията, която до момента търпи пълен провал, а и самият Филипов направи няколко анонса, които след това не се осъществиха.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback