fallback

"Лудогорец" излъга с 1:0 "Берое"

Единствения гол след спорна дузпа вкара Тодор Неделев

26.08.2024 | 07:15 Автор: Вяра Димова

Четвърта поредна победа в първенството за "Лудогорец", след като излъга с 1:0 като гост "Берое". Единствения гол след спорна дузпа вкара Тодор Неделев в 65-та минута на срещата. В добавеното време на срещата Франсиско Сагардия от домакините удари греда. 

Така "Лудогорец" се изкачи до 3-то място в класирането като има пълен актив от 12 точки след изиграните си 4 мача. Води "Левски" с 15 точки, пред "Спартак" (Варна) с 13, като и двата тима имат по 6 мача. "Берое" записа втората си загуба от началото на сезона и към момента е на шеста позиция с 10 точки.

През първото полувреме "Лудогорец" контролираше играта, но и "Берое" се отбраняваше добре. Шампионите опитваха предимно с далечни удари да вкарат гол, но Руан, Фон Витри и Чочев стреляха покрай вратата. Второто полувреме започна хубаво центриране към Годой, който остана на сантиметри от това да засече топката. След това Тодор Неделев стреля неточно от далечно разстояние. 

В 63-та минута именно Неделев трябваше да изпълнява дузпа след странно решение на главния рефер. Оиер Сареги задържа Спас Делев в наказателното поле и първоначално Владимир Вълков подмина с лекота ситуацията. След това обаче я прегледа с ВАР и побърза да посочи бялата точка. Неделев без проблеми реализира и направи 1:0.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback