Холанд допринесе с 3 гола за победата на "Ман Сити" срещу "Ипсуич"

Норвежецът записа първия си хеттрик през сезона

24.08.2024 | 19:40 Редактор: Деси Николова
''Манчестър Сити'' победи с 4:1 ''Ипсуич''.
''Манчестър Сити'' победи с 4:1 ''Ипсуич''.

"Манчестър Сити" победи с 4:1 "Ипсуич" в мач от втория кръг на английската Висша лига, който се игра на "Етихад Стейдиъм". 

Изненадващо за мнозина "тракторите" откриха резултата още в седмата минута на мача с попадение на ирландеца Сами Шмодкинс. Радостта за гостите не продължи дълго, след като "гражданите" получиха право да изпълнят дузпа в 12-ата минута.

Точен от бялата точка беше Ерлинг Холанд. Две минути по-късно Кевин Де Бройне отбеляза второ попадение за домакините, а секунди по-късно Холанд отново реализира, след като Ариянет Мурич допусна груба грешка при изнасянето на топката.  

В заключителната фаза на срещата норвежкият национал Ерлинг Холанд пак записа името си сред голмайсторите и така донесе трите точки в актива на селекцията на Хосеп Гуардиола. Норвежецът записа първия си хеттрик през сезона. 

В Лондон "Тотнъм" надигра "Евертън" с 4:0. "Фулъм" пък триумфира срещу "Лестър" с 2:1.

В друг мач от кръга "Саутхямптън" отстъпи с 0:1 на "Нотингам Форест". Единственият гол в мача беше дело на англичанина Морган Гибс-Уайт в 70-ата минута, пише gol.bg.

"Уест Хям" спечели градското дерби срещу "Кристъл Палас" с 2:0. Томаш Соучек и Джаред Боуен донесоха победата на "чуковете" с голове в 67-ата и 72-ата минута.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
69
преди 25 минути
Кои уби този Умрелия Заек Сигнализирай за неуместен коментар