fallback

Карлос Насар става почетен гражданин на Червен бряг

Събитието ще бъде последвано от празничен концерт

21.08.2024 | 22:19 Автор: Беатрис Младжова

Олимпийският ни шампион по вдигане на тежести от Олимпиадата в Париж Карлос Насар ще бъде обявен за почетен гражданин на Червен бряг. Това съобщи кметът на Червен бряг Атанас Атанасов на официалната страница във Facebook. Ето и пълния текст:

Карлос Насар – Олимпийски шампион, ще бъде обявен за почетен гражданин на Червен бряг.

С голяма радост и гордост Община Червен бряг обявява, че Карлос Насар, Олимпийски шампион - гордост на България, ще бъде удостоен със званието "Почетен гражданин на Червен бряг". Тържествената церемония ще се състои на 26.08.2024 г. от 18:30 ч. в Ритуалната зала, където ще бъде официално връчено признанието за изключителните му постижения и принос към спорта.

Освен почетното звание, Общината ще удостои Карлос Насар и неговия треньор Павел Христов с парична награда като знак на признателност за техния усилен труд и постигнатите успехи на най-високо ниво.

В чест на нашия Олимпийски шампион и неговите постижения, събитието ще бъде последвано от празничен концерт на площад "Марко Ненков" със специалното участие на 100 каба гайди и техните традиционни български мелодии и песни, Трио Сопрано, които ще представят вокални изпълнения на класически и съвременни произведения, а най-малките ще бъдат представени от децата от детска градина "Зора" с тематичен танц, посветен на шампиона.

Заповядайте да отпразнуваме заедно този исторически момент за града ни и да отдадем заслуженото признание на един истински български герой!

Снимка: lap.bg  

fallback
Още от Спорт
fallback