Захари Сираков: "Лудогорец" има самочувствие преди мача с "Петрокуб"

Всички състезатели са на линия, с изключение на Текпетей, каза временният треньор

21.08.2024 | 14:59 Редактор: Вяра Димова
Лугогорец е готов да излезе срещу Петрокуб.
Лугогорец е готов да излезе срещу Петрокуб.

Официална пресконференция преди първия двубой с "Петрокуб" от плейофите в Лига Европа даде временният треньор на шампиона "Лудогорец" Захари Сираков. Специалистът сподели, че мачът с "Левски" дава допълнително самочувствие на отбора му и се надява "орлите" да вземат добър аванс преди реванша.

"Гледахме няколко мача на "Петрокуб". Отбор, който обича да играе футбол, да контролира топката. Радващо за мен е, че всички състезатели са на линия, с изключение на Текпетей. До утре ще решим кой ще започва", сподели Сираков.

"Ние след този мач с "Карабах" се опитахме емоционално да вдигнем момчетата. Донякъде успяхме. Видя се първото полувреме на мача с "Левски", че имаше някакво напрежение в състезателите. Този мач ни дава допълнително самочувствие за утрешната среща. В момента отборът тренира супер. Мисля, че утре всичко ще е наред", коментира треньорът.

Той сподели, че е благодарил на ръководството след мача с "Левски".

"Ето и в международен мач ще дебютирам. Надявам се той да е успешен. Не бих казал, че има напрежение при мен. И като състезател съм играл доста дербита и тежки мачове", сподели Сираков.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg