fallback

Томислав Стипич: Дойдох в ЦСКА за титлата, но не съм уточнявал кога ще стане

"Със сигурност не е имало подценяване", каза треньорът на "червените" след загубата от "Славия"

17.08.2024 | 22:13 Автор: Искра Ангелова

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич изрази увереност, че отборът ще играе в евротурнирите догодина, въпреки тежкото начало на сезона с три загуби от първите четири мача. Стипич добави, че е дошъл в ЦСКА да стане шампион, но не е уточнявал точно кога ще се случи това.

"Червените" загуби от "Славия" с 0:1 и имат едва три точки от началото на шампионата.

"За първото полувреме със сигурност можем да кажем, че не бяхме на ниво, както беше и във Варна срещу "Спартак". Съжалявам за гласа ми, прегракнах, защото крещях на отбора да играе по-добре и исках да ги подтикна към промяна. Искам да благодаря за обръщението към мен господин Стипич, това говори за уважение. Не бяхме компактни през първото полувреме в двете фази на играта, но през втората част това се промени и бяхме по-компактни", каза Стипич, цитиран от gol.bg.

"Със сигурност не е имало подценяване. Има друга причина за тази загуба, но предпочитам това да остане между мен и играчите. През второто полувреме успяхме да създадем положения и затруднихме отбора на "Славия". На първо място искам да заявя, че ще променим тази ситуация, на 100 процента съм сигурен и ще върнем ЦСКА на пътя на успеха. Смених Турицов на почивката по тактически съображения, исках да променя някои неща в схемата за второто полувреме.

"Чорбаджийски има контузия на менискусите. Имаше проблем с единия, бе опериран, но сега има болка в другия. Трябва да се обърне внимание на този медицински проблем. Не знам колко ще отсъства, не съм лекар, може би няколко седмици, може би няколко месеца", добави той.

"Догодина ще играем в Европа, сигурен съм. Дошъл съм да стана шампион с ЦСКА, но не съм уточнявал кога ще стане, но причината да съм тук е тази - да стана шампион с ЦСКА", завърши Томислав Стипич.

Снимка: Lap.bg.

fallback
Още от Спорт
fallback