Треньорът на "Арда": Футболистите бяха доста изнервени и не мислеха за играта

Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим, коментира Александър Тунчев

16.08.2024 | 22:15 Редактор: Вяра Димова
Тунчев обясни причините за загубата.
Тунчев обясни причините за загубата.

Треньорът на "Арда" Александър Тунчев направи след срещата от 5-ия кръг на efbet Лигата между "Спартак" (Варна) и кърджалийския тим, завършила 1:0 за домакините.

"Наистина не излязохме по най-добрия начин. Отдавам го на две причини. Едната е голът, който допуснахме. Досега не съм си позволявал никога да казвам нищо за съдиите, но в пореден мач, леко, тънко, изнервя, жълт картон за първи фаул, нарушение – не дава фаул за нас, и това нещо ни изнерви допълнително. До 30-ата минута ние не бяхме на себе си, футболистите бяха доста изнервени, ръкомахаха, жестикулираха, караха се със съдията и не мислехме изобщо за футбол", заяви той.

"През второто полувреме най-важното беше да се успокоим. Ние бяхме прекалено нервни. Ранният гол, който допуснахме – също грешка. През второто полувреме ни липсваше единствено по-голяма концентрация пред гола. Имахме ситуациите, създадохме ги, но не успяхме да отбележим. Наистина е така – смените вкараха малко повече агресия, това искам от първата минута", каза Тунчев, цитиран от БТА.

Снимка: lap.bg