fallback

SENSHI 23: 11 двубоя, 11 дебюта и много екшън

Бойната галавечер ще се проведе на 7 септември в плажен формат

16.08.2024 | 16:27 Автор: Беатрис Младжова

11 двубоя, 11 бойци с дебют, 15 държави, 2 атрактивни правилника – това са цифрите, които стоят зад предстоящото 23-о издание на SENSHI. Именно те ще бъдат отговорни и за голямото бойно шоу, на което феновете ще станат свидетели на 7 септември от 18:30 часа на плажа в "Св. Св. Константин и Елена", Варна.

Международната бойна галавечер е подготвила нова доза екшън, като този път, освен едни от най-титулуваните и доказали се бойци, на ринга на SENSHI ще видим дебюта на цели 11 нови спортни таланта.

На 7 септември те ще покажат за първи път своите бойни умения на арената на SENSHI и ще се борят за своите първи шампионски пояси от веригата. Докато очаквате големите двубои, част от най-добрите моменти на SENSHI може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=WQvbzTUB8BA   .

За пореден път SENSHI са заложили на много сериозно международно присъствие в бойната си карта. В 23-та бойна галавечер ще участват професионални състезатели от общо 15 държави, сред които Бразилия, Англия, Полша, Франция, Португалия, Австрия, Камерун и други страни. На SENSHI 23 България ще бъде представена от трима родни любимци – шампионите Атанас Божилов, Кристиян Дойчев и Делян Георгиев, които обещават най-доброто си представяне и тонове емоции на родната публика.

Другият фактор, който гарантира разтърсващи битки на 7 септември, са двата правилника, по които ще се играят двубоите на SENSHI 23. На арената ще има сблъсъци по кикбокс правилата KWU Full Contact и по MMA правилата KWU OPEN.

Билетите за бойното шоу може да закупите от мрежата на Eventim.bg. 23-ото издание на професионалната галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

fallback
Още от Спорт
fallback