Божилов, Георгиев и Дойчев с ударно участие на SENSHI 23

Плажната арена ще предложи горещи двубои и нови бойни атлети на 7 септември

15.08.2024 | 17:03 Редактор: Толя Стоянова
Атанас Божилов, Делян Георгиев и Кристиян Дойчев ще участват в новото издание на международната бойна галавечер SENSHI.
Атанас Божилов, Делян Георгиев и Кристиян Дойчев ще участват в новото издание на международната бойна галавечер SENSHI.

Рекордьорът по победи на ринга на SENSHI Атанас Божилов, атрактивният ММА боец Делян Георгиев и европейският киокушин шампион Кристиян Дойчев ще участват в новото издание на международната бойна галавечер SENSHI на 7 септември от 18:30 часа в к.к. "Св. Св. Константин и Елена", Варна. 23-ата бойна галавечер на веригата отново ще се проведе в плажен формат, а SENSHI са подготвили ударна бойна карта, част от която са и тримата българи. Залогът за всеки от тях се очертава да бъде много голям, битките – запомнящи се, a адреналинът – до небето.

Атанас Божилов, известен още като "Наката", е една от емблемите на SENSHI – той триумфира като победител в 19 от общо 21 двубоя на ринга на бойното шоу, а този забележителен рекорд в актива му със сигурност вдига очакванията на феновете за предстоящото му участие. Особено след като на предишното издание на SENSHI Божилов не успя да защити Европейския си SENSHI пояс, а двубоят му със Само Петче беше прекратен от лекарския екип. Божилов има завиден списък от титли в своята бойна кариера, сред които се отличават световен шампион на WAKO PRO в категория K1 от 2019 г. и шампион на Световната купа на WAKO през 2017 г. В момента той усилено тренира в Япония, където е заедно с екипа на друга SENSHI звезда - Драгомир Петров.

На ринга на SENSHI 23 на 7 септември ще видим и Делян Георгиев, който впечатли публиката на предишното издание на бойната галавечер с изумителен нокаут в мача срещу бразилеца Лукас Тенорио. Неговото трето участие на ринга на SENSHI отново обещава безкомпромисно ниво на бойни умения. Георгиев няма загуба до момента, а преди това може да се похвали с постижения като двукратен световен шампион на IMMAF за аматьори - 2017 и 2018 г. и европейски шампион за аматьори на IMMAF от 2017 г.

Кристиян Дойчев ще излезе пред варненската публика за петото си участие в международната бойна галавечер. Дойчев е европейски шампион по киокушин от 2018 и 2022 г., световен шампион в Суперлигата през 2019 г. и е завоювал 2-ро място на европейско първенство по бокс. Зрителите с нетърпение очакват да видят какво е подготвил шампионът за професионалния ринг.

Кои ще бъдат противниците на българските шампиони и кои са другите големи имена в бойната карта на SENSHI 23 – следете официалния сайт, както и в профилите на веригата в социалните мрежи Facebook и Instagram. Билетите за SENSHI 23 са ограничени, затова не се бавете, а резервирайте още сега в мрежата на Eventim.bg своите места на първия ред. 

23-ото издание на професионалната галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

Медийни партньори на SENSHI 23 са Boec.BG и Boec.COM, Bulgaria ON AIR, MAX Sport 2, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, Dir.bg, YouTube каналът КОД Спорт, Kwunion.com, Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.