fallback

Инструкторите на KWU SENSHI лагер през септември

14.08.2024 | 13:07 Автор: Тодор Петров

Вълнението нараства с всеки изминал ден като се доближаваме до дългоочаквания KWU SENSHI лагер, който ще се проведе в началото на септември в гр. Варна. Този лагер се превръща в култово събитие за бойните изкуства в България и извън нея, събирайки заедно едни от най-големите имена в кикбокса и карате, както и амбициозни състезатели и ентусиасти от цял свят. Това издание обещава да бъде също толкова вълнуващо, предлагайки уникалната възможност за всички участници да тренират с най-добрите в света и да създадат спомени, които ще останат завинаги.

Не е възможно да говорим за предстоящия лагер от 5 до 8 септември без да споменем някои от незабравимите моменти от предишните издания. Всеки лагер KWU SENSHI до момента бе изпълнен с вълнуващи моменти, които останаха в паметта на всички участници. Всеки от инструкторите споделя своя опит и стратегия за победа в големите турнири, като успява да мотивира и вдъхнови всички присъстващи с невероятните си истории и спомени от времето си на ринга. Този септември със сигурност ще има още много такива моменти, които ще накарат участниците да мечтаят още по-смело и да работят още по-усилено.

Представяме ви и нашите инструктори:

Ернесто Хуст

Шихан Семи Шилт

Алберт Краус

Анди Зауер

Шихан Николас Петас 

Сенсей Тариел Николейшвили 

Сенсей Захари Дамянов 

Сенсей Петър Мартинов

Сенсей Ян Сокуп 

Сенсей Юске Фуджи

Предстоящият лагер във Варна не само ще продължи традицията на висококачествено обучение, но и ще предложи нови и вълнуващи изненади. Участниците ще имат възможност да тренират под ръководството на някои от най-добрите треньори в света, да се срещнат и обменят опит с бойци от различни държави и да се насладят на незабравима атмосфера край морето.

Очакват се интензивни тренировки, които ще изпитат физическата издръжливост и техническите умения на всеки участник, както и специални семинари, посветени на психическата подготовка и стратегията на ринга. Тези, които вече са били част от KWU SENSHI лагери, знаят, че това не е просто обучение, а цялостно преживяване, което трансформира не само тялото, но и съзнанието.

Един от най-ярките моменти на това събитие ще бъде и професионалната гала вечер на SENSHI 23, която ще се проведе на 7 септември от 18:30 часа под открито небе. Тази вечер събира на едно място едни от най-добрите бойци от цял свят, които ще се изправят един срещу друг в напрегнати и зрелищни битки. Публиката ще има възможността да се наслади на професионални мачове, изпълнени с адреналин и страст, докато бойците демонстрират своите умения и борбен дух. Гала вечерта на SENSHI не е просто събитие – тя е кулминацията на целия лагер, която оставя незабравими спомени и вдъхновение както за участниците, така и за зрителите.

Лагерът KWU SENSHI е събитие, което не бива да се пропуска. Съчетание от професионализъм, страст към бойните изкуства и уникална атмосфера, това е мястото, където мечтите се превръщат в реалност. Ако сте готови да приемете предизвикателството и да станете част от това незабравимо преживяване, то Варна ви очаква с отворени обятия в началото на септември.

fallback
Още от Спорт
fallback