Георги Дерменджиев: Тежка загуба за "Лудогорец", грешките ни са много

Трябва да се извлекат много добри поуки и отборът да се вдигне, каза треньорът

14.08.2024 | 07:22 Редактор: Вяра Димова
Георги Дерменджиев с коментар след мача.

Георги Дерменджиев говори след поражението с 2:7 след продължения от "Карабах" в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Той не можа да даде отговор дали шампионатният мач срещу "Левски" този уикенд ще бъде отложен.

"Тежка загуба. Направихме много грешки и това беше проблемът. Получихме ранен гол от наша грешка. Трудно се анализира такъв мач. Накрая беше вече много сериозен риск и затова се получиха толкова голове. Може би концентрацията ни липсва. Витри влиза принудително, тъй като Сон получи контузия и там се получи този гол. В крайна сметка "Лудогорец" се опита в периода на мача и дори да върнем, дори това, че беше равен резултатът, но след това вече не играхме добрe", анализира треньорът на българския тим.

"Позитивите могат да дойдат в това, че "Лудогорец" е много силен клуб. След това играчите, казал съм, че те трябва да придобият тази култура на победители в Европа и това ще се случи. Трябва да се извлекат много добри поуки от тези загуби и отборът да се вдигне", подчерта Дерменджиев.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg