ЦСКА 1948 победиха кипърския "Пафос" с невероятен обрат

Столичани взеха минимална преднина преди реванша в Кипър

08.08.2024 | 22:46 Редактор: Деси Николова
ЦСКА 1948 победиха кипърския

ЦСКА 1948 победи с 2:1 кипърския "Пафос" в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Муамер Танкович откри резултата за гостите, но "червените" направиха страхотен обрат с голове на Марио Илиевски и Талис. Така столичани взеха минимална преднина преди реванша в Кипър след седмица.

В 8-ата минута Муамер Танкович беше намерен непокрит в наказателното поле на домакините и шутира, но Петър Маринов спаси. При следващата атака обаче Пафос откри резултата. Танкович от втория си опит в срещата се разписа във вратата на Маринов, след като получи пас отляво и отблизо матира българския вратар.

В 19-ата минути игра звездата на "Пафос" - Джаджа, финтира Теодор Иванов и стреля, но Петър Маринов отрази. След 29 минути игра "червените" изравниха резултата.

Пишчевич разпредели топката вдясно за Карагарен. Халфът опита да центрира, но след рикошет топката срещна напречната греда. Последва меле пред вратаря на кипърците, а Талис върна назад за Марио Илиевски и нападателят с плътен шут изравни резултата – 1:1.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 час
Браво на ЦСКА 1948, много добър мач направиха! Направих голяма печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична познаваемост:http://prognozi.free.bg Сигнализирай за неуместен коментар