Продукт на българска компания със знакова номинация в света на iGaming бизнеса

Наградите са едно от най-престижните събития в сферата

10.08.2024 | 09:00 Автор: Беатрис Младжова

Периодът за номинации на предстоящите SBC награди приключи отдавна и всички очакват с нетърпение церемонията по награждаването. Тази година сред номинираните се забелязват интригуващи и иновативни марки от цял свят. Един от ярките примери за бъдещи иноватори е Nostrabet, представен от Websa Ltd и тяхната Типстърс Лига.

Какво представляват SBC наградите?

Наградите SBC (Sports Betting Community) са едно от най-престижните събития, на които оператори, доставчици и партньори се срещат, за да отбележат най-забележителните постижения в бранша. Журито се състои от над 100 професионалисти и представители на водещите механизми на индустрията, което го превръща в едно от най-уважаваните събития в областта на iGaming-а. Предстоящата церемония ще бъде 11-а поред и ще се проведе в Лисабон, Португалия, на 26 септември, с присъствието на повече от 1,200 гости. Откриването е в 19:00 ч., последвано от вечеря, церемония по награждаване и парти.

Награди и категории

Да бъдеш номиниран за наградите на SBC говори за сериозни въздействия и пробиви в индустрията за залагания, които заслужават признание. Има 39 категории награди, включително награди за най-добър спортен букмейкър, най-добър казино оператор, най-добра партньорска програма/продукт, най-добър доставчик и др.

Спечелването на награда и въвеждането на нови стандарти в отрасъла никога не е лесно, като се има предвид сериозната конкуренция. Наред с това във всяка категория с номинирани присъстват поне, или повече от 10 конкурента.

Nostrabet и тяхната номинация

Аналогичен е случаят и с Tipsters League на Nostrabet. Българският претендент е номиниран в категория "Affiliate Product Innovation" и ще се състезава с десет конкурентни продукта. 

"Изключително съм благодарен на нашия екип за огромния му труд, отдаденост и изключителна екипна работа. Да бъдем признати и номинирани на SBC Awards 2024 в категорията "Affiliate Product Innovation" с нашата Tipsters League игра от Nostrabet е истинска чест и невероятно постижение за нас. Тази номинация е доказателство за непрестанните ни усилия да подобряваме нашия продукт и обещаваме още вълнуващи изненади занапред. Благодарим на всички, които ни подкрепиха по време на това пътуване", сподели собственикът на компанията Атанас Танев.

Какво представлява Tipsters League от Nostrabet?

Играта с футболни прогнози Nostrabet Tipsters League е базирана на отделни сезони. Първоначално проектът се появи на местно ниво, но след второто специално издание на играта, тя стана достъпна за играчи от цял свят.

Участието е напълно безплатно за регистрираните потребители. Те имат възможност да правят безплатни футболни прогнози, като използват вградените в играта токени. След стартирането на новия сезон играчите ще получат "Nostracoins" всеки месец, които да използват за направата на футболни прогнози. В края на всеки месец и сезон най-добрите типстъри си споделят награден фонд с реални парични награди в зависимост от мястото им в класацията.

Типстърс Лигата предлага на потребителите съвети от най-добрите експерти, като цели да направи залагането по-приятно и информативно. Освен това, платформата обединява футболните ентусиасти, предлагайки безплатно и приятно изживяване в замяна на истинската тръпка от играта.

Заключителни разсъждения и прогнози

Наградите SBC ще продължат да представят най-изявените иновации в iGaming индустрията, проправяйки път на нови тенденции и постижения. И все пак, оставаме фокусирани върху предстоящата церемония в Лисабон и дали иновативният продукт на Nostrabet ще успее да се пребори за финалния приз.

Още от Спорт