fallback

Провален трансфер: Оперирират Бърнард Текпетей в чужбина заради счупения крак

Той бе сериозно изритан от Кевин Медина

08.08.2024 | 10:02 Автор: Искра Ангелова

Бърнард Текпетей, който е определян като най-опасния атакуващ футболист на "орлите", е с изключително тежка контузия. Той пострада след час игра, когато бе сериозно изритан от Кевин Медина, но въпреки това реферът от Швейцария Урс Шнидер дори не отсъди нарушение.

През целия мач реферът правеше грешка след грешка, като спести няколко нарушения и картона на играчите на "Карабах". Отделно от това не бе показано повторение на ВАР, което да ни убеди, че няма засада при изравнителния гол на азерите.

След прибирането на "Лудогорец" от Азербайджан, треньорът Георги Дерменджиев внесе повече подробности около състоянието на една от своите звезди. Той разкри, че две кости в крака на Бърнард Текпетей са счупени, което означава, че той няма да играе дълго време, възможно е да бъде извън терените и до Нова година. "Мач Телеграф" съобщава, че Текпетей ще бъде опериран в Австрия.

А медиите в Италия вчера гръмнаха с новината, че травмата е провалила преминаването на Текптей в "Парма". Условията по трансфера му в новака в Серия "А" са били вече договорени, пише parmalive.com.

"Операцията по сделката за ганаеца оставаше единствено да бъде материализирана. Преговорите се водиха при пълно затишие, останаха под радара и светлината на прожекторите. Но в крайна сметка трансферът пропада заради контузия", допълват италианците.

Интерес към Текпетей имаше от доста чуждестранни клубове.

Снимка: Lap.bg.

fallback
Още от Спорт
fallback