Георги Дерменджиев: Афектиран съм, въпреки победата на "Лудогорец"

Бърнард Текпетей е със счупен крак, съобщи треньорът

06.08.2024 | 22:34 Редактор: Вяра Димова
Георги Дерменджиев е ядосан от съдийството.

Георги Дерменджиев заяви, че е афектиран, въпреки победата с 2:1 над "Карабах" в Баку в първи мач от 3-ия квалификационен кръг на Шампионска лига (ШЛ). Треньорът на "Лудогорец" беше ядосан от съдийството и разкри много лоша новина за Бърнард Текпетей, който беше изнесен на носилка.

"Карабах" е много силен отбор. Играхме добър футбол и по добър начин спечелихме мача. Всеки отбор си има тактика, а ние разчитаме на атаката. Искаме това да бъде използвано. Искахме да предотвратим това те да вкарат гол, защото го правят във всеки мач. Бърнард Текпетей е със счупен крак, гледа се дълго време дали има засада при гола им. Това са много важни моменти, афектиран съм. Чака ни много труден двубой в Разград и трябва да бъдем готови", заяви Дерменджиев, цитиран от gol.bg.

"Имаме самочувствието да играем добре. Не трябва да правим глупави грешки. Срещу всеки съперник трябва да се намери начин да се реализира гол. Двубоят е 50:50, въпреки че спечелихме първата среща. Те държат добре топката. Имат състезатели, който могат да направят беля, ако ги забравим", посочи треньорът.

Снимка: lap.bg