fallback

Очаквайте SENSHI 23 на 7 септември

На плажа в “Св. Св. Константин и Елена” ще изгреят новите SENSHI шампиони

06.08.2024 | 16:27 Автор: Вяра Димова

След огромния успех и интерес към юлското издание на SENSHI, вече е ясна дата и за новата бойна галавечер, която ще изправи феновете на бойните спортове на крака.

Новите SENSHI шампиони ще изгреят на 7 септември от 18:30 часа под открито небе. Бойното шоу ще се проведе на плажа пред ресторант "Море" в к. к. "Св. Св. Константин и Елена", гр. Варна, а детайлите за него все още са тайна. Единственото сигурно е, че на 7 септември организаторите обещават да предложат на публиката тежки двубои, много екшън и нещо ново, различно и още по-вълнуващо, в което участие ще вземат както професионални състезатели от цял свят, така и едни от най-добрите български бойци.

Билети за бойното шоу вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI 23 ще посрещне и някои от най-големите имена и легенди в света на бойните спортове, които ще бъдат рефери на галавечерта и инструктори на международния тренировърчен лагер KWU SENSHI, който се провежда традиционно в дните преди бойната гала.

Какво ново да очаквате на SENSHI 23, ще видим ли дългоочаквани реванши – очаквайте повече подробности скоро и следете социалните мрежи на SENSHI в Instagram, Facebook и YouТube, за да не пропуснете най-важното около бойното шоу. Не пропускайте да запазите и своето място, за да проследите SENSHI 23 от първия ред – местата са ограничени.

23-ото издание на професионалната галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

fallback
Още от Спорт
fallback