Станислав Генчев: Сигурен съм, че ще победим "Локомотив" (Пловдив)

"Станахме доста като бройка и може да продадем или преотстъпим някой", каза треньорът на "сините"

01.08.2024 | 16:18 Редактор: Беатрис Младжова
Треньорът е доволен от играта на отбора.

Ден преди мача с "Локо" (Пд) - треньорът на "Левски" Станислав Генчев говори на пресконференция. Двубоят е утре, 2 август, от 21:15 часа на "Лаута".

"Мисля, че сме разузнали добре нашия съперник. Имахме възможността в два мача да ги наблюдаваме, Много добре организиран отбор, типично за Любо Пенев. Запазиха си основните играчи, неприятен съперник, но това е един тест за нас", започна Генчев.

"Селекцията винаги е отворен процес, зависи каква оферта ще дойде. Ако получим оферта за играч много над нивото на нашите, ще питаме да го привлечем. Сега не гледаме за привличането на нови футболисти", заяви наставникът на "сините".

Той коментира и състоянието на играчите преди предстоящия двубой

"Доста от футболистите вдигнаха нивото, може би моите думи подействаха мотивиращо, няма нито един футболист, от когото да не съм доволен в тренировките, но станахме доста като бройка и може да продадем или преотстъпим някой", призна Генчев.

"Винаги съм наблягал на отборната игра. За мен е важно отборът да е подреден добре. "Локо" (Пд) има добър треньор, организиран отбор, но вярвам в способностите на моите футболисти и съм сигурен, че ще победим. Ще търсим точни центрирания в зоната на Мартин Луков, и по земя, и по въздух сме силни", продължи треньорът.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg