46 секунди мач: Италианка не издържа на ударите на трансбоксьорка

Анджела Карини беше обляна в сълзи

01.08.2024 | 16:10 Редактор: Искра Ангелова
Анджела Карини беше обляна в сълзи.

Скандалът с боксьорките "мъже" на Олимпийските игри в Париж се разраства с пълна сила. Припомняме ви, че алжирката Имане Хелиф и тайванката Лин Ю Тин бяха допуснати да се състезават в турнира за жени. И двете бяха отстранени от предишни турнири, защото не са преминали успешно тестовете за пол, които да докажат, че те са жени.

Минути преди мача на нашата Станимира Петрова, италианката Анджела Карини се отказа от мача среща Имане Хелиф още в 46-ата секунда, след като се оплака, че не може да понася тежките удари на своята съперничка. Самата Карини има съмнение, че има счупен нос след няколкото разменени удара с алжирката.

След едва 46 секунди игра италианката получи удар в лицето и веднага отиде до ъгъла си, за да даде знак, че няма да продължи в мача, пояснява dnes.bg.

След прекратяването на срещата Карини беше обляна в сълзи, когато спря да говори в зоната за интервюта.

С треперещ глас тя каза, че се е отказала, защото "никога не са я удряли толкова силно". Самата Имане Хелиф пък премина през журналистическата зона без да каже и дума за мача.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 7 минути
После да не се чудите защо на фона на евроатлантическите ви " ценности" хората харесвали Путин............. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Ужас
преди 31 минути
Защо наричате биологичен мъж " жена"? Видяхте ли до какво води вашата трансджендър пропаганда? Лица от мъжки пол злоупотребяват с половата си идентичност , за да бият жени . Къде са НПО- та и *** активистите да крещят :" Нито една повече!". Всеки по- слаб мъж, който не може да победи други мъже, ще се обяви за жена, за да участва в дисциплини за жени , за да ги пребие да е шампион. Това е лудост- медийна, френска, олимпийска, атлантическа и всякаква друга! Отвратихте хората и от спорта! Сигнализирай за неуместен коментар