fallback

SENSHI звезди празнуват своето ново начало – като бащи!

Известните шампиони Драгомир Петров, Даниел Гецов и Майкъл Астур станаха бащи

29.07.2024 | 16:21 Автор: Вяра Димова

Юли се оказва един от най-щастливите месеци за трима от най-големите и обичани SENSHI звезди, като този път не говорим единствено за професионални успехи на ринга на бойното шоу, а напротив. Драгомир Петров, Даниел Гецов и словенецът Майкъл Астур празнуват своето ново начало, което е още по-вълнуващо и предизвикателно – това като бащи.

Само две седмици след голямото завръщане на европейския SENSHI, муай тай и четирикратен кикбокс шампион Драгомир Петров и категоричната му победа на SENSHI 22 срещу опитния поляк Бартош Ботвина, неговата половинка Магдалена го дари с най-голямото щастие на света – първородния му син Християн.

На снимката: Даниел Гецов

"Добре дошъл на този свят, Християн! Обичам ви много", написа кикбоксьорът в социалните мрежи и се обърна към жената на сърцето си с думите "герой".

Ден след като малкият Драго се появи на бял свят, с още една прекрасна вест ни изненада и шесткратният републикански K1 и SENSHI шампион, както и настоящ кътмен на SENSHI, Даниел Гецов. Той посрещна своята втора принцеса – новородената си дъщеричка Даяна. Сега Даниел ще се изправи на ринга на живота, грижейки се за трите жени на сърцето си – съпругата си и двете си дъщерички.

На снимката: Майкъл Астур

В началото на юли с щастливи новини от Словения се включи и Майкъл Астур, който посрещна на бял свят своята първа рожба, а може би и малък SENSHI състезател. Майкъл Астур е един от най-обещаващите SENSHI бойци с MMA рекорд от 2-0 след успех на ринга на галата.

Дали до 7 септември, когато ще се проведе следващото SENSHI, ни очакват още изненади - предстои да видим! Честито на тримата SENSHI татковци!

fallback
Още от Спорт
fallback