"Черно море" отстоя позицията си срещу "Апоел Беер Шева"

За варненци това бе първа среща в Европа от 9 години

25.07.2024 | 22:16 Редактор: Деси Николова
Мачът завърши 0:0.

"Апоел Беер Шева" и "Черно море" завършиха 0:0 в първи мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят се игра на Градския стадион в Ловеч, където тимът от Израел избра да домакинства заради военната обстановка в страната. За варненци това бе първа среща в Европа от 9 години.

Още в 1-ата минута израелците бяха много близо до откриване на резултата. При атака по десния фланг Роей Гордана стреля мощно по диагонала, но Пламен Илиев успя да избие. Алон Тургеман направи добавка, а изстрелът му срещна левия страничен стълб.

В 14-ата минута Тургеман получи топката от Роей Гордана в наказателното поле с гръб към вратата, обърна се и нанесе удар, който след рикошет излезе в корнер.

В 39-ата минута "моряците" организираха първата си по-опасна атака в мача. Васил Панайотов овладя топката в центъра и подаде към Исмаил Иса. Нападателят пусна извеждащ пас за Панайотов, който напредна, но беше застигнат и подаде към Мазир Сула отдясно. Алжирецът опита остро центриране, което беше пресечено от защитник.

Малко след това Живко Атанасов подаде към Панайотов, който опита да изведе Исмаил Иса сам срещу Офир Марсиано. Нападателят обаче не успя да отправи силен удар и вратарят успя да го блокира.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 45 минути
Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса: http://prognozi.free.bg Сигнализирай за неуместен коментар