Спортисти алармират за липса на храна в олимпийското село

Рафаел Надал и Новак Джокович могат имат един последен сблъсък помежду си на Игрите в Париж

25.07.2024 | 14:37 Редактор: Вяра Димова
Спортисти алармират за липса на храна в олимпийското село

В олимпийското село в Париж спортисти се оплакаха от недостиг на храна, съобщава "L'Equipe". Според източника е имало ограничение за брой яйца на закуска в сряда. Спортистите също се оплакват от скоростта на зареждане на хранителните запаси.

От фирмата, която организира кетъринга в олимпийското село, признаха, че има проблем и работят активно за решаването му.

По-рано стана известно, че преди началото на игрите в олимпийското село в Париж ще бъдат монтирани климатици. Олимпийските игри през 2024 г. ще се проведат в Париж от 26 юли до 11 август. 

Рафаел Надал и Новак Джокович с последен сблъсък на Олимпиадата?

Легендарните Рафаел Надал и Новак Джокович могат имат един последен сблъсък помежду си на Олимпийските игри в Париж. Жребият отреди двамата да могат да се срещнат още във втория кръг на надпреварата, която ще се проведе на кортовете на "Ролан Гарос", пише БГНЕС

38-годишният Надал, за когото това е последна година в Тура, ще играе с унгареца Мартон Фучович в първия кръг, докато Джокович започва с австралиеца Матю Ебдън. При победи на двамата, те ще изиграят своя 60-и мач помежду си, като балансът до момента е изключително изравнен - 30 победи за сърбина и 29 за испанеца. Много е вероятно и това да бъде последната им битка, тъй като Рафа вече е близо до края на своята кариера.

Снимка: БГНЕС