fallback

Сезонът в Първа лига започна с нулево равенство между "Черно море" и ЦСКА 1948

Гостите завършиха срещата в намален състав

19.07.2024 | 21:05 Автор: Беатрис Младжова

Първият двубой за сезон 2024/2025 в Първа лига се изигра на варненския стадион "Тича". "Черно море" и ЦСКА 1948 не можаха да се победят и завършиха наравно 0:0. Домакините имаха игрово предимство и търсеха успеха, докато гостите разчитаха на солидна игра в защита и контраатаки чрез бързите си хора в нападение. Отличен мач за състава на Валентин Илиев изигра младия вратар Петър Маринов, който се намеси решително във възлови ситуации и има сериозен принос за спечелената точка.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на легендарния български футболист Илия Вълов, който ни напусна преди няколко дни. През първото полувреме темпото на игра не бе високо, за което роля изиграха и високите температури в морската ни столица.

Първата по-сериозна ситуация бе в 41-та минута, когато след контра на домакините Сула стреля мощно, но ударът му бе избит от вратаря на "червените" Маринов в корнер.

В последната минута на мача Раян Бидунга бе изгонен за втори жълт картон, което постави под напрежение възпитаниците на Валентин Илиев. В даденото от съдията продължение от пет минути футболистите на Илиян Илиев така и не стигнаха до добро положение за гол и се стигна до закономерно нулево равенство.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback