Томислав Стипич: ЦСКА започва сезона с увереност (+ВИДЕО)

"Лудогорец" ще бъдат уморени след тежкия мач в Грузия", каза треньорът на "червените"

19.07.2024 | 12:27 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде пресконференция преди началото на сезона. "Червените" откриват първенството с гостуване на шампиона "Лудогорец" в Разград в неделя, 21 юли, от 21:15 ч.

"Лудогорец" има богат опит в големите мачове, но има и слабости, които футболистите на ЦСКА ще опитат да използват", заяви той.

Според него в този мач няма фаворит.

"Не мисля, че преди тази среща един от двата отбора има предимство, но все пак "Лудогорец" ще бъдат уморени след тежкия мач в Грузия. Те имат голям опит, но имат и слабости. Наблюдавахме техните мачове от началото на сезона и сме си направили изводи", допълни Стипич.

"Това е ново начало за нашите футболисти. Влизаме с увереност в този мач и вярвам, че ще постигнем добър резултат. Подготовката бе успешна. Записахме само победи и трябва да стартираме първенството с позитивизъм. Едно от най-важните неща беше да опозная играчите си. Мога да кажа, че те се адаптираха много добре, дават ми увереност", поясни треньорът на "червените", цитиран от БТА.

"Както знаете, Густаво Бусато няма да е на линия за първите три мача, така че ни трябва нов капитан. Аз ще го избера. Имаме 18 здрави играчи - Марселино също е на разположение, просто ни трябва още един медицински преглед. Той може да играе срещу "Лудогорец" и да даде най-доброто от себе си. Няма други състезатели, с които се водят разговори за напускане", увери Томислав Стипич.

Междувременно "червените" се похвалиха и с нов клубен автобус, който вече е на разположение на отбора.

Снимка: Lap.bg.