Мбапе сбъдна детската си мечта: Ще помня този ден завинаги, майка ми плаче от вълнение

"Ще дам живота си за този клуб", каза френската звезда

16.07.2024 | 15:24 Редактор: Искра Ангелова
Мбапе направи препратка към Роналдо

Френската звезда Килиан Мбапе "взриви" препълнените трибуни на стадион "Сантяго Бернабеу" при представянето му днес. 25-годишният нападател вече официално е футболист на "Реал" (Мадрид).

"Ще се опитам да говоря испански. Толкова е невероятно чувството да съм тук. Прекарах хиляди нощи, мечтаейки един ден да играя за "Реал" (Мадрид) и днес съм просто един щастлив човек. Искам да благодаря на президента на клуба - Флорентино Перес, че винаги е вярвал в мен. Много неща се случиха, но ние го направихме", заяви Мбапе.

"Бих искал също да благодаря на всички хора, които положиха големи усилия, за да мога да бъда тук. Те направиха толкова много, за да мога да се насладя на този момент. Семейството ми е толкова щастливо - виждам как майка ми плаче от вълнение", допълни той.

Мбапе целуна емблемата на "Реал", вдигайки ръка към хилядите фенове и напомняйки на Кристиано Роналдо.

"Това е невероятен ден за мен, мечтаех за този ден от дете и този ден означава много за мен. Бих искал да благодаря и на всички фенове. Мога само да обещая, че ще дам живота си за този клуб и тази емблема", каза още френския национал.

Мбапе завърши речта си, викайки "Hala Madrid".

Снимки: БГНЕС