"Левски" разгроми "Септември" на "Герена"

Асими Фадига направи две асистенции

29.06.2024 | 20:48 Редактор: Искра Ангелова

Асими Фадига вкара гол и направи две асистенции в рамките на едно полувреме, а "Левски" се наложи с 5:0 срещу "Септември" в контролна среща по футбол, изиграна на стадион "Георги Аспарухов" в София.

"Левски" поведе в деветата минута с попадение на Фадига. Марин Петков изпрати мощен далечен удар и той бе отразен от Димитър Шейтанов, но дебютантът Александър Колев се пребори за топката и тя остана във владение на "сините". Фадига получи подаване на границата на наказателното поле от Петков, преодоля бранител на Септември и се разписа с мощен диагонален удар.

Майкон вкара втория гол в 14-ата минута с нов красив диагонален шут. "Сините" разиграха пред наказателното поле на Септември и Фадига подаде на непокрития бразилец, който изпрати прецизен удар в долния ляв ъгъл на вратата.

"Левски" завърши първото полувреме с три гола преднина, а Асими Фадига участва във всеки един от тях. Французинът получи подаване до аутлинията в добавеното време и овладя майсторски, след което върна топката към Марин Петков. Юношата на "сините" бе точен срещу резервния страж на "Септември" и двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 3:0 за домакините.

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: Lap.bg.