Германия мина и през Унгария за втора победа на Евро 2024

Домакините победиха с 2:0 и си осигуриха място на осминафиналите

19.06.2024 | 20:59 Редактор: Вяра Димова
Германия мина и през Унгария за втора победа на Евро 2024

В двубой от група "А" на Евро 2024 Германия победи Унгария с 2:0 и е първият отбор, който се класира за елиминациите на турнира.

Най-добрият на терена през първото полувреме Джамал Мусиала матира защитата на противника в 22-ата минута, след като получи подаване от Илкай Гюндоган при груба грешка в отбраната на съперника.

Бундестимът задържаше топката и контролираше играта до почивката, но не успя да увеличи аванса си и дори можеше да е доволен, защото попадение с глава на Салай беше отменено заради засада.

В средата на второто полувреме дойде времето и за втория удар на Маншафта. Този път Гюндоган завърши невероятна бърза и многоходова акция на своите.

Германия събра пълен актив от 6 точки и подпечата своето класиране за осминафиналите. След втората си поредна загуба унгарците сериозно застрашиха шансовете си за класиране напред.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 седмица
Браво на Германия, много добър мач направиха! Направих голяма печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична познаваемост: http://prognozi.free.bg Сигнализирай за неуместен коментар