Серхио Рамос напуска "Севиля", може и да приключи с футбола

Защитникът се завърна в състава през 2023 г.

17.06.2024 | 15:38 Редактор: Вяра Димова
Серхио Рамос напуска

Защитникът Серхио Рамос напуска "Севиля" след само един сезон в родния си тим, обявиха официално от андалусийски клуб. Защитникът се завърна в състава миналата година след забележителна кариера в "Реал" (Мадрид), като в предишните два сезона бе играл за "Пари Сен Жермен". 

"Серхио Рамос уведоми "Севиля", че няма да продължи да бъде в отбора за предстоящата кампания. Той изпълни мечтата си и се завърна в тима, където бе формиран като играч и постигна големи успехи, като през сезон 2023-2024 записа 3301 минути на терена и вкара 7 гола. Ние му благодарим и му желаем късмет в  следващия етап от кариерата му", се казва в официалното съобщение на тима. 

Утре футболистът ще даде пресконференция, на която ще обясни мотивите за решението си, вероятно ще обяви дали ще продължи кариерата си или ще приключи с футбола, след като вече е на 38 години. 

В кариерата си той записа 671 мача за "Реал" (Мадрид) и 115 мача за нациfналния тим на Испания, като спечели общо 25 отличия на клубно ниво стана световен и два пъти европейски шампион, пише gol.bg.

Снимка: БГНЕС