fallback

Треньорът на националния отбор по ММА: Енергията я имаме, успехите са налице

Вече не сме просто участници в състезанията, а сме хора, от които се притесняват останалите отбори, каза Ивайло Георгиев

14.06.2024 | 20:26 Автор: Толя Стоянова

В Стара Загора наградиха шампионите от европейски и световни първенства по ММА. Състезателите от клубовете в града са извоювали 18 медала. Мартин Петков от боен клуб "Атила" триумфира като европейски шампион. Деветокласникът е ученик в Математическата гимназия "Гео Милев", а през миналата година стана и световен шампион в категория до 77 кг на първенството за кадети и юноши в Абу Даби.

Сред наградените беше и Ивелин Минев от клуб "Архангел". Специален плакет за високите постижения от кмета на града Живко Тодоров получи старши треньорът на националния отбор по ММА Ивайло Георгиев.

"Посоката е правилна, енергията я имаме, успехите са налице. Вече не сме просто участници в състезанията, а сме хора, от които се притесняват останалите отбори. Да излязат на такъв голям форум и да се представят по начина, по който се представиха - адмирации", заяви ст. треньор на националния отбор по ММА Ивайло Георгиев.

fallback
Още от Спорт
fallback