Михаил Александров обяви кои ще са основните инфраструктурни промени в ЦСКА

"За стадиона всичко върви по план", успокои той

10.06.2024 | 15:34 Редактор: Искра Ангелова
Михаил Александров обяви кои ще са основните инфраструктурни промени в ЦСКА

Новият технически директор на ЦСКА Михаил Александров разкри част от плановете на клуба за инфраструктурно развитие. Той разказа, че промените ще са в три направления.

"Благодаря за поканата на ЦСКА и започвам кариерата си на директор на същото място, откъдето съм започнал като футболист. Трите основни точки за промени в инфраструктурата са базата в Панчарево, новата база на ДЮШ и стадиона", започна Александров.

"За стадиона всичко върви по план и спазваме всички процедури, така че бъдете спокойни по това направление. Искаме да изградим чисто нов терен за втория отбор на базата в Панчарево. Той ще бъде и под формата на стадион, за да се покриват изискванията за Втора лига", поясни той.

"Ще има изкуствен закрит терена с балон. Ще се опитаме да бъде функционален и за тренировки на първия отбор. Ще искаме да направим възстановителен център и фитнес. Ще има хидрозона за възстановяване и тренировки. Изграждаме вече ресторант, където да се хранят отборите. Искаме да вкараме най-модерните неща от бъдещето там", призна директорът, цитиран от gol.bg.

"Имаме уверението на акционерите, че ще изградим чисто нова база, която ще е със сериозна за нашите стандарти площ. Ще бъде близо до метростанция, което ще е лесно и бързо за комуникация. В новата база ще има също фитнес център, възстановителен център, хотелска част, кухня, ресторант за децата. Терени с изкуствено и естествено покритие. Ще има перално помещение. Скоро ще имам привилегията да ви поканя на самото място", завърши Александров.

Снимка: БГНЕС