Томаш в "Спартак" (Вн): Треньорството в България е живо и ще го докажа

Трябва да се гради стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство, което приемам, заяви той

10.06.2024 | 11:11 Редактор: Вяра Димова
Томаш в

"Спартак" (Варна) представи официално новия си треньор Александър Томаш. Специалистът призна, че ще е нужна много работа, но с екипът му не се притесняват.

Доскорошният наставник на "Локомотив" (Пловдив) допълни, че ще направи всичко възможно, за да докаже, че треньорството в България е живо.

"Имаше доста разговори. Искам да благодаря специално за това, че "Спартак" се спря на мен и моя екип. Знам, че няма да е лесно, но знам какво представлява "Спартак". Знам и целите, които си поставят. Ще направя всичко възможно. Трябва да се гради стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство, което приемам. Ще дадем всичко от себе си, за да покажем, че треньорството в България е живо. Събираме отбора на 14 юни", обяви Томаш.

"Всеки в България разбира от политика, футбол и жени. Не е хубаво всички да те харесват. Няма такъв човек. Първата ни среща продължи пет часа. После една седмица постоянни разговори по телефона. Да изградим отбор и стил на игра, за да може феновете да се радват на отбора", каза още новият треньор.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg