"Хебър" официално се раздели с Любо Пенев

"Той ще остави завинаги частица от себе си в клуба, на стадиона, в сърцата на феновете", написаха от тима

04.06.2024 | 17:34 Редактор: Вяра Димова

Любо Пенев вече не е треньор на "Хебър" (Пазарджик). Новината бе потвърдена от клуба. Той си тръгва от стадион "Георги Бенковски", след като в два поредни сезона спаси тима от изпадане, а през изминалата кампания го класира за исторически полуфинал в Купата на България.

"Горещо благодарим на Любослав Пенев и екипа му за съвместната ни работа през последните 14 месеца. Заедно преминахме през много трудности. Изживяхме уникални и незабравими положителни емоции. Постигнахме безпрецедентни резултати. Написахме нова история на клуба. "Хебър" реализира най-значимия си трансфер от началото на Милениума. "Хебър" се класира за първи път на 1/2-финал за Купа България! "Хебър" ще играе за първи път трети пореден сезон в елита. Сигурни сме, че Любослав Пенев ще остави завинаги частица от себе си в клуба, на стадиона, в сърцата на феновете", написаха от тима на официалния си сайт.

"Хебър" пожелава най-сърдечно на Любослав Пенев успех в бъдещата му работа, здраве и още много щастливи мигове край футболния терен", добавиха от клуба. 

Снимка: lap.bg