fallback

Стамен Белчев: Подадох си оставката, вече не съм треньор на ЦСКА

Извини се на феновете след загубата в евробаража

01.06.2024 | 06:59 Автор: Толя Стоянова

Тимът на ЦСКА остава без треньор. Стамен Белчев подаде оставка след поражението от ЦСКА 1948 с 0:2 в баража за участие в Лигата на конференциите.

"Всички сме разочаровани от резултата и от играта. Подадох си оставката, вече не съм треньор на ЦСКА. Има много неща, които са натрупани. Най-вероятно няма да остана в клуба. За съжаление футболистите са длъжници на феновете, това е истината", каза още Белчев.

Той се извини на феновете след загубата в евробаража от ЦСКА 1948 с 0:2. Поражението остави отбора извън евротурнирите. Малко преди края на мача на Националния стадион "Васил Левски" привърженици на "червените" нахлуха на терена и прекратиха срещата за известно време.

"Разочарованието от резултата е голямо. Първо искам да се извиня на "червените" фенове за това, че не можахме да се класираме за Европа. Съжалявам. Не искам да коментирам другото", заяви Белчев.

"Феновете са прави да негодуват и недоволстват. За съжаление, това, което показваме, не е нормално за футболисти и треньори на ЦСКА. Още веднъж искам да се извиня", каза още той.

Снимка: Lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback