Спрягат Стойчо Младенов и Стойне Манолов за ЦСКА

"Армейците" се прицелиха в голмайстора на датския "Одензе"

28.05.2024 | 07:50 Редактор: Тодор Петров
Спрягат Стойчо Младенов и Стойне Манолов за ЦСКА

Две фигури, тясно свързани с ЦСКА през годините, гравитират около клуба в последните седмици. Става въпрос за една от най-големите червени легенди Стойчо Младенов, както и за бившия шеф на "Армията" Стойне Манолов. Бизнесменът дори бе свързван с място в нов Управителен съвет на "армейците" в последните седмици.

В момента Манолов опитва да помага със съвети, като има контакт с ръководни фактори в Борисовата градина и взима отношение по треньорския въпрос. Същото се отнася и за Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул продължава да стои близо до футбола, макар че е без работа от началото на годината, когато напусна поста оперативен директор в ЦСКА 1948. Той има 5 престоя начело на ЦСКА, последният от които беше в периода юли 2021 – април 2022 г., когато класира тима за груповата фаза на Лигата на конференциите. Той си тръгна от Борисовата градина след скандал с Гриша Ганчев, а през август 2022 г. започна работа като директор в ЦСКА 1948 и обяви край на треньорската си кариера, припомня "Тема Спорт".

ЦСКА води преговори с датския "Одензе" за трансфера на централния нападател Луисиус Деедсон, пише в. "Мач Телеграф". Таранът е национал на Хаити и има доста внушителна визитка, която го прави и доста скъп, но на "Армията" смятат, че ще успеят да го привлекат. 

През завършилия току-що сезон в Дания, Деедсон има общо 29 мача във всички турнири, в които е отбелязал 9 гола и е записал една асистенция. 8 от головете са вкарани по време на редовния сезон, а само един в плейофите за оставане в елита. "Одензе" завърши на 7-о място в крайното класиране.

Снимка: Lap.bg