fallback

"Левски" подсилва отбора си с Меси

Ръководството на "сините" трескаво работи по селекцията за следващата кампания

21.05.2024 | 16:45 Автор: Искра Ангелова

Централният защитник на "Ботев" (Враца) Меси Биатомусока е пред трансфер в "Левски". Националът на Конго е един от предложените африкански играчи на "сините", които могат да бъдат привлечени на стадион "Георги Аспарухов" през лятото, информира "Тема Спорт".

"Сините" ще имат нужда от подсилване в отбрана след задаващата се продажба на Хосе Кордоба. Малко след края на сезона се очаква окончателният отговор от столичани, като и новият треньор Станислав Генчев ще има последната дума по трансфера.

Ръководството на "Левски" трескаво работи по селекцията за следващата кампания, като за привличането на нови ще бъдат извадени поне 1 милион лева. Собственикът Наско Сираков натърти, че ще бъдат взети поне петима нови, но се очаква се те да бъдат около 9-10.

В момента за сигурен нов на "Герена" се смята Алекс Колев, като се очаква "синия" екип да облекат още Даниел Наумов и Ангел Бастунов. "Сините" проявяват интерес и към халфовете на "Крумовград" и ЦСКА 1948 - Серкан Юсеин и Емил Ценов. "Левски" ще се подсили и с още играчи от Бразилия, които са били набелязани от помощник-треньора Красимир Петров при визитата му в южноамериканската страна.

Снимка: Lap.bg.

fallback
Още от Спорт
fallback