"Ювентус" не се даде на "Болоня" и изравни за 3:3 с 3 гола за 8 минути

Мачът бе дебют за временния треньор на "бианконерите" Паоло Монтеро

21.05.2024 | 07:05 Редактор: Елеонора Танева

"Ювентус" не се даде на "Болоня" при 0:3 до 76-ата минута в Серия А. При 3 гола пасив "Бианконерите" стигнаха до равенство като вкараха 3 пъти за 8 минути в края на гостуването си. Въпреки това "Рособлу" остава на третото място с 68 точки, колкото има и "Ювентус". "Аталанта" е с 66 на петата позиция и с мач по-малко.

Мачът бе дебют за временния треньор на "Юве" Паоло Монтеро. Той не направи особени промени в състава. Тиаго Мота, който "Юве" иска да привлече за треньор през лятото, беше без звездата Джошуа Зиркзее.

Промяната в играта на "Юве" дойде след смените през второто полувреме, въпреки че тогава "Болоня" стигна до класическото 0:3.

Тиаго Мота направи смени и даде почивка на важни играчи, а това се отрази добре на "Юве". Федерико Киеза върна един в 76-ата минута и от там тръгна обрата. С две попадения за две минути в 83-а и 84-а "Юве" взе равенството. Първо резервата Милик стреля от фаул и топката след рикошет в стената влетя в ъгъла. След това Кенан Йълдъз напредна през центъра и реализира за 3:3. В края "Юве" дори можеше да спечели, но удар на Киеза отиде встрани.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС